آنژيوگرافي بيمارستان خصوصي ايرانشهر يكي از بهترين و مجهزترين آنژيوگرافي هاي تهران مي باشد كه آماده نوبت دهي فوري و اورژانسي آنژيوگرافي به مراجعين محترم مي باشد . در بيمارستان ايرانشهر تهران نوبت آنژيوگرافي به روز و سريعا انجام مي گردد . جهت اخذ نوبت فوري مي توان به بخش درمانگاه تخصصي بيمارستان ايرانشهر تهران مراجعه و اقدام به اخذ نوبت فوري آنژيوگرافي نمود . شماره تماس درمانگاه تخصصي بيمارستان ايرانشهر 02171960 داخلي 1112
بيمارستان ايرانشهر تهران بهترين بيمارستان خصوصي آنژيوگرافي قلب
بخش آنژيوگرافي بيمارستان ايرانشهر در طبقه دوم بيمارستان واقع شده است . اين بخش داراي دستگاه آنژيوگرافي شركت زيمنس ميباشد كه به تازگي به روز رساني شده است . در اين بخش كليه آنژيوگرافي و آنژيوپلاستي هاي زير قابل انجام مي باشد :
آنژيوگرافي عروق كرونر ، كليه ( رنال ) ، پريفرال ( شامل اندام تحتاني ، فوقاني ، كاروئيد و عروق مغزي ) ، ونوگرافي ، ونوپلاستي ( عروق وريدي ) انجام پذير است . بخش آنژيوگرافي همه روزه فعال مي باشد و سعي در به حداقل رسانيدن نوبت انتظار دارد . جهت رفاه حال بيماران ، بيمارستان با بسياري از بيمه هاي پايه و تكميلي قرارداد دارد كه عمدتا بصورت آنلاين انجام پذير است . بخش آنژيوگرافي بصورت 24 ساعته آنكال دارد كه آماده خدمت رساني به بيماران قلبي اورژانس مي باشد . همينطور بخش جراحي قلب بصورت فعال و آنكال آماده خدمت رساني به مراجعين محترم اين بيمارستان مي باشد .
خدمات قابل ارائه در بخش آنژیوگرافی قلب:
1. آنژیوگرافی عروق قلب: این روش برای مشاهده و بررسی رگهای قلب و تشخیص تنگیها و انسدادهای عروقی استفاده میشود.
2. آنژیوپلاستی: در این روش، با استفاده از بالون و استنت، تنگیهای عروقی باز میشوند تا جریان خون بهبود یابد.
3. والولوپلاستی : این روش برای باز کردن تنگیهای دریچههای قلبی به کار میرود.
4. اکوکاردیوگرافی داخل عروقی (IVUS) : این تکنیک برای بررسی دقیقتر داخل رگها با استفاده از امواج صوتی به کار میرود.
5. پیس میکرهای موقت : این دستگاهها برای تنظیم ضربان قلب در موارد اضطراری استفاده میشوند.
بخش آنژیوگرافی قلب
بیمارستان با داشتن تیمی مجرب از متخصصین قلب و عروق و تکنسینهای ماهر، به بیماران خدماتی با کیفیت بالا ارائه میدهد. این بخش با بهرهگیری از تکنولوژیهای پیشرفته و روشهای نوین درمانی، نقش مهمی در بهبود سلامت قلبی بیماران ایفا میکند
آنژیوگرافی قلب یک روش تصویربرداری پزشکی است که برای مشاهده و بررسی رگهای خونی قلب استفاده میشود. این روش به پزشکان کمک میکند تا مشکلاتی مانند تنگی یا انسداد عروق کرونری را تشخیص دهند.
مراحل انجام آنژیوگرافی قلب
- آمادهسازی
بیمار: بیمار باید ناشتا باشد و ممکن است داروهای خاصی برای آرامش و کاهش درد دریافت کند. - ورود
کاتتر: پزشک یک لوله نازک و بلند به نام کاتتر را از طریق یک رگ در بازو یا کشاله ران وارد بدن میکند و آن را به سمت قلب هدایت میکند. - تزریق
ماده حاجب: ماده حاجب (کنتراست) از طریق کاتتر به رگهای قلب تزریق میشود. این ماده باعث میشود رگها در تصاویر اشعه ایکس به وضوح دیده شوند. - تصویربرداری:
با استفاده از دستگاه اشعه ایکس، تصاویر متعددی از رگهای قلب گرفته میشود. این تصاویر به پزشک کمک میکند تا مشکلات عروقی را شناسایی کند. - پایان کار: پس از اتمام تصویربرداری، کاتتر خارج میشود و محل ورود آن با فشار یا بانداژ بسته میشود تا خونریزی متوقف شود.
پزشكان متخصص و فوق تخصص قلب و عروق بيمارستان ايرانشهر : دكتر آرمان فاتحي ، دكتر جلال نوروزي خراساني، دكتر يونس قليچ، دكتر وحيد شجاعي، دكتر سميه فرخ نژاد، دكتر عبدالرضا محجوب، دكتر عباس دولت پناه، دكتر غلامرضا شاهرضايي
آنژيوگرافي چيست :
آنژيوگرافي روشي است كه در طي آن از تصويربرداري اشعه ايكس براي مشاهده رگ هاي خوني قلب يا اندام هاي محيطي ( شريان – وريد ) استفاده مي كنند . كه يك روش تشخيصي مي باشد . معمولا از بي حسي موضعي جهت انجام آن استفاده مي شود . بيمار در طي آنژيوگرافي هوشيار و بيدار است تا در صورت بروز هرگونه درد قفسه سينه يا مشكلات ديگري پزشك را مطلع نمايد. آنژيوگرافي از راه فمورال يا راديال يا براكيال معمولا انجام مي گردد .
آمادگي قبل از آنژيوگرافي
1- بررسي سوابق پزشكي بيمار و داروهاي مصرفي بيمار ( مثلا در افراد ديابتي در مورد مصرف انسولين يا متفورمين حتما به اطلاع پزشك رسانيده مي شود و بهتر است مشكلات كليوي ، فشار خون ، مشكلات خونريزي دهنده يا بيماري كه دياليز مي شود كه بايد از آنژيو در ليست دياليز همان روز قرار گيرد و به اطلاع پزشك مربوطه رسانيده شود .
2- انجام آزمايشات روتين ( CBC-BUN-CRT )
3- به دليل مصرف ماده حاجب در طي انجام آنژيوگرافي افرادي كه دچار ضعف كاركرد كليه هستند ممكن است نارسايي كليوي پيدا كنند به همين منظور بايد تست هاي آزمايشگاهي جهت بررسي عملكرد كليه از بيمار به عمل آيد.
4- چنانچه بيمار داروهاي ضد انعقاد خوني مصرف مي كند يا تعويض دريچه قلب انجام داده است بايد پزشك خود را در جريان بگذارد و گاها از چند روز قبل قطع ميگردد و آزمايش ( PT-PTT INR ) انجام مي شود تا از نحوه مدت زمان انعقاد خون بيمار مطلع باشيم
5- گرفتن ECG پايه و كنترل علائم حياتي پايه و درج آن در پرونده.
6- شب قبل از آنژيوگرافي حمام كنند و بهتر است شام سبك ميل نمايند و شيو كشاله ران و مچ دست راست آقايان انجام شود . بهتر است 4 تا 8 ساعت قبل از آنژيو غذا مصرف نشود ولي در صورت مصرف داروهاي كنترل كننده فشار خون يا ضد تشنج يا داروهايي كه پزشك براي همان روز تجويز كرده است مثلا پلاويكس در صبح همان روز امكان پذير مي باشد .
7- در صورت وجود آلرژيهاي مختلف يا حساسيت به غذاهاي دريايي حتما پرستار مسئول مطلع گردد.
8- عينك ، لنز تماسي ، مو و ناخن مصنوعي ، لاك ، طلا و جواهر همراه بيمار نباشد .
9- مثانه بيمار قبل از آنژيوگرافي تخليه گردد .
10- براي انجام آنژيو بيمار هيدارته باشد به همين منظور بايد بيمار تحت سرم نرمال سالين قرار گيرد.
11- نبض هاي اندامها قبل از آنژيو كنترل شود تا متوجه تغييرات آنها ( جهت بررسي مواد ايسكيمي ) شويم
12- آموزش كامل نحوه پرسيجر از ابتدا تا انتهاي كار به مددجو ارائه شود تا سبب شويم استرس كمتري به بيمار وارد گردد.حين آنژيوگرافي :پس از تزريق ماده بي حسي از طريق رگ كشاله ران و يا رگ مچ دست لوله نازكي به درون سرخرگ وارد مي شود بنام كاتتر كه تا قلب بالا مي رود و از آن يك ماده حاجب به درون رگ قلب تزريق مي شود . در حين تزريق به تدريج فيلمبرداري انجام مي شود .ممكن است احساس فشار روي كشاله ران داشته باشيد كه طبيعي است يا احساس ادرار يا تنگي نفس يا گرمي يا تعهوع داشته باشيد كه كوتاه و زودگذر است .
بعد از آنژيوگرافي :
1- كاتتر را خارج مي كنند و روي محل را 15 الي 20 دقيقه جهت جلوگري از خونريزي فشار مي دهند
2- در محل كاتتر يك كيسه شن قرار مي دهند
3- ممكن است در محل درد و تورم داشته باشيد.
4- تا شش ساعت روي تخت دراز بكشيد و پايين نياييد . در صورت نياز به دستشويي از پرستاران كمك بخواهيد و امورتان را روي تحت انجام دهيد و از وسواس و شستشو اجتناب نماييد.
5- معمولا بعد از نيم تا 2 ساعت ميتوانيد به تدريج مايعات و غذا ميل نماييد و قبل از آن از خوردن خودداري نماييد.
6- در صورتيكه آنژيوگرافي از راديال انجام شود بعد از اتمام ار مچبندي در ناحيه آنژيو شده قرار مي گيرد كه كنترل آن توسط پرستار مربوطه انجام مي شود و از نظر گرما ، نبض و رنگ دست كنترل مي گردد.
درمان بر اساس آنژيوگرافي :
1- احتياج به انجام آنژيوپلاستي با بالون2- احتياج به عمل قلب باز يا پيوند رگ قلب3- احتياج به درمان دارويي و مراقبت هاي خاصهركدام از اين روش ها توسط پزشك معالج براي شما بر حسب نياز توضيح داده مي شود .
آدرس بيمارستان ايرانشهر تهران : خيابان شريعتي نرسيده به سه راه طالقاني خيابان جواد كارگر